clouds-2-2

Για εμάς

sun-3
bird-glaroi-2

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για μας

Η κατασκήνωση ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ ιδρύθηκε και λειτουργεί ανελλιπώς από το 1995 με την επίβλεψη της ¨εκπαιδευτικής¨ οικογένειας Μαρκοπούλου που μετά το καθιερωμένο, μεγάλο πρώην ¨ΚΛΑΣΙΚΟ¨, νυν ¨ΝΕΟ¨ φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης είδε με τους ΓΛΑΡΟΥΣ ένα μεγάλο της όνειρο να υλοποιείται… Η τριαντάχρονη πείρα μας με παιδιά μέσα από το ¨ΝΕΟ¨ φροντιστήριο σε συνδυασμό με το μεράκι και τη προσπάθεια για τελειότητα, είχαν σαν αποτέλεσμα οι ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ να αποτελούν σήμερα την κορυφαία παιδική κατασκήνωση της Βόρειας Ελλάδας.

Σ’ ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον, τα άριστα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη μας βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά έτοιμα να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες και να αισθανθούν την οικογενειακή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨.

Αν σε όλα τα παραπάνω προστεθούν και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καθώς και η ποικιλία των δραστηριοτήτων, στους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨ ικανοποιείται και ο πιο απαιτητικός μικρός μας φίλος.

Ελάτε κι εσείς να ζήσετε από κοντά αυτή την αξέχαστη εμπειρία!

Η Αρχηγός
Σίσσυ Μαρκοπούλου

2 Γιατροί, 1 νοσοκόμα

Στην κατασκήνωση διαμένουν 2 γιατροί και 1 νοσοκόμα 24 ώρες το 24ωρο.

Στελέχη

Η τριαντάχρονη πείρα μας στο χώρο της παιδείας, εγγυάται. ‘Ολα τα στελέχη μας είναι έμπειρα με προϋπηρεσία σε κατασκηνώσεις. Η επιλογή γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και μετά από συνεχή σεμινάρια και συζητήσεις τα στελέχη μας είναι έτοιμα να προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους

 ό,τι χρειαστεί και να αντιμετωπίσουν και την πιο δύσκολη περίπτωση με ψυχραιμία και ετοιμότητα.

Στην κατασκήνωσή μας δεν είμαστε μόνο περήφανοι για τις εγκαταστάσεις μας αλλά και για τα στελέχη μας. Στα χρόνια της λειτουργίας μας (από το 1995) το μήνυμα έχει περάσει σε όλους: Όσοι εργάζονται στους ¨ΓΛΑΡΟΥΣ¨ αγαπούν τα παιδιά. Όπως λέει κι η αρχηγός μας: “ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ”.

Σ.Σ. Όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση στελεχών στους ΓΛΑΡΟΥΣ πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας για να προγμαμματίσουν προσωπική συνέντευξη στα τηλέφωνα: 2310423377-8.

bird-glaroi-2

Πού είμαστε

Η κατασκήνωση ¨ΓΛΑΡΟΙ¨ βρίσκεται περίπου 100 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη, στο Πευκοχώρι Κασσάνδρας στη Χαλκιδική στο ύψος του Γλαρόκαβου. Για την ακρίβεια, 2,5 χλμ. μετά το Πευκοχώρι στα δεξιά σας θα δείτε την ταμπέλα και στρίβοντας ο ιδιωτικός ασφαλτοστρωμένος δρόμος σας οδηγεί στην κατασκήνωση.
Καλωσήρθατε!

Τοποθεσία

Εγκαταστάσεις

Πεντακόσια μεγάλα δένδρα(πεύκα, ελιές, οπωροφόρα) καθώς και έξι χιλιάδες φυτά και θάμνοι και δέκα στρέμματα γκαζόν, συμπληρώνουν το μοναδικό σε ομορφιά τοπίο.  Πάνω σ’ αυτό το χώρο, τρεις μηχανικοί (αρχιτέκτονας τοπίου, αρχιτέκτονας μηχανικός, πολιτικός μηχανικός) κι εμείς, σχεδιάσαμε και κτίσαμε αυτό το κατασκηνωτικό συγκρότημα με βάση την ψυχολογία του παιδιού, την ασφάλειά του και το σεβασμό στη φύση.

Σπιτάκια κτιστά με κεραμοσκεπή σχηματίζουν, ανά δύο ή τρία, γειτονιές. Κρεβάτια κτιστά, ασφαλή, χωρίς να κουνιούνται ή να τρίζουν, στρώματα ανατομικά,  κομοδίνα, παπουτσοθήκες, τηλέφωνο σε κάθε σπιτάκι κλπ.

Η Δυναμικότητα της κατασκήνωσης είναι περίπου εξακόσια παιδιά ανά περίοδο.

Τουαλέτες (70), νιπτήρες (160) και ντουζ (140) με ζεστό νερό όλο το εικοσιτετράωρο (boiler) και πρωτότυπη αρχιτεκτονική. Ξεχωριστά σπιτάκια για τους προπονητές και ξεχωριστές τουαλέτες και ντουζ για όλα τα στελέχη.  Επίσης υπάρχουν ξεχωριστές τουαλέτες επισκεπτών.

Τραπεζαρίες τρεις (μία για κάθε ηλικία, μικρών-μεσαίων-μεγάλων), μαγειρεία υπερσύγχρονα με άρτιο εξοπλισμό.

Περιμετρική περίφραξη συν το φυσικό σύνορο – δάσος που περιβάλλει την κατασκήνωση.

Ιατρείο, δύο αναρρωτήρια (αγοριών-κοριτσιών), εξεταστήριο, δωμάτια γιατρών και νοσοκόμας.  Ιατρική περίθαλψη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο από 2 γιατρούς και νοσοκόμα που διαμένουν στην κατασκήνωση και πλήρες φαρμακείο.

Θάλασσα - Πισίνες

fikia-2-2
sosivio
Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής σου τώρα !

Πρόλαβε τις κενές θέσεις και πέρνα το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου απολαμβάνοντας όλες τις παροχές μας. Μην ξεχάσεις να φέρεις το μαγιό σου!

paidi me maska
fikia-2-2